Behandlinger

Dame ansigtsbehandlinger

Den Klassiske Dame (90 min.) 800,-
Afrensning, peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov. Behandlingen bør vælges når du gerne vil have rettet op på fugt og fedt balancen, og få huden næret hele vejen igennem.

Anti stress (120 min.) 950,-
Ansigt og hals afrenses, peeles og en let dybderens efterfulgt af en anti stress maske og massage af ansigt, hals, nakke og decoltè. Behandlingen afsluttes med beauty /renewal maske. Fødderne masseres under masken. Ansigtsbehandling er udviklet til at blødgøre, ilte, løfte og udglatte huden og standse tidens indvirkning på huden for en stund. Retning af bryn er inkluderet i denne behandling.

All inclusive Luksus ansigstbehandling (120 min.) 1.150,-
Denne luksuriøse ansigtsbehandling har det hele! Afrensning, peeling, en let dybde rens, specialmasker, dybdegående ansigts muskelmassage, samt afspændende massage af nakke, hals & décolleté. Fødderne og arme forkæles med peeling og varmekompressede omslag og efterfulgt af massage. Brynene bliver perfekt formet og dine øjenomgivelser får en udglattende og foryngende collagen behandling. Behandlingen efterlader din hud blødgjort og fornyet!

M/K Frugtsyre inkl. nakkemassage (60 min.) 650,-
Afrensning, frugtsyre eller enzym peeling. Afsluttes med fugtgivende/beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. En let massage af nakke og skuldre udføres mens masken arbejder. Med denne behandling kan der ryddes op i skader som sol, stress og/eller sygdom, kan have givet os i løbet af året. Der anbefaler at køre et kurforløb à tre-seks behandlinger en-to gange årligt med syv-ti dages mellemrum. Huden bliver synligt fornyet og man kan gå ind og arbejde målrettet med din huds problematikker, hvad enten det er acne, rosacea, trist og grå hud, linjer og rynker eller pigmenteringer. Ved kurforløb kan der købes klippekort med tre eller seks behandlinger med 10 % rabat.

Osmosis Bacis Facial (75 min. ) 750,-
Osmosis MEDI-FACIAL En skræddersyet behandling der målretter netop din hud og dens tilstand. Ved hjælp af speciale ansigtsmassage tekniker indsluses koncentrater, der sammensættes individuelt i både indhold og dosseringer. Behandlingen indholder, dobbelt afrensning, peeling med mælkesyre og enzymer, serumkoncentrater efter hudtype og tilstand, ansigtsmassage med med maske. Vi afslutter med en Osmosis Minerasl pudder, der med sit høje indhold af zinkoxid beroliger og samtidig sikrer, at du går fra din behandling med en smuk glød og udstråling og er klar til dagens næste gøremål. Der kan tilkøbes dybderens til denne behandling, pris 150,00 kr.

Osmosis INFUSION vitamin A Facial (75 min.) 850,-
Behandlingen er en unik og patenteret A-vitamin peeling, der ikke bare booster din hud og skaber resultater nu og her. Den deponerer A-vitamin i din hud så det langsomt frigives over de efterfølgende 30 dage. A-vitamin, i den unikke udforming der er patenteret af Osmosis, er den bedste stimulator af produktionen af kollagen. En øget produktion af kollagen vil medføre en virkelig, varig foryngring af din hud. Derudover vil denne peeling blive tilført et udvalg af pulveringredienser, som jeg sammensætter specifikt til at arbejde med din huds behov nu og her. Behandling består af, dobbelt afretning, peeling med mælkesyre og enzymer, Facial infusion 2,5% Retinadehyd peelin, serum og koncentrater efter hudtype og tilstand. Efterfølgende maske med ansigtsmassage. Afslutningsvis påføres der en Mineral puder fra Osmosis som indholder zinkoxid der beroliger huden og giver huden en smuk glød. Der kan tilkøbes dybderens til denne behandling. Pris 150,00 kr.

Dyderens (30 min.) 150,-
Tillægs ydelse dybderens.


Herre ansigtsbehandlinger

Den Klassiske Herre (105 min.) 950,-
Behandlingen betår af, hårfjerning af øre, næse og retning af bryn. Afrensning med aromatisk oliekompres, peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov samt. Behandlingen er perfekt til manden der ønsker forkælelse og velvære.


Teenage behandlinger

Teenage/acne (90 min.) 550,-
Afrensning, peeling, dybde rens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. Nakke og skuldre massagers. Mange unge tager deres hudpleje I egen hånd og ender derfor tit med en fejlbehandling af huden. Vi gennemgår korrekt pleje samt spisevaner der kan påvirke hvordan huden tager sig ud. Aldersgruppe 13-19 år. Velegnet til en yngre hud.

Teenage: Konfirmation / Gallafest (150 min.) 750,-
Afrensning, peeling, dybde rens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. Vi afslutter med farvning af vipper og bryn samt retning af bryn.

Teenage: Konfirmation / Gallafest/Shellac (150 min.) 825,-
Afrensning, peeling, dybderens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. Vi afslutter med Shellac på hænderne

Teenage: Konfirmation / Gallafest all inclusive (180 min.) 1.250,-
Ansigtsbehandling, Shellac på hænder, samt farvning af vipper og bryn inkl. retning eller lash lift

Bryn og vipper

Farvning af vipper og bryn inkl. ret med voks eller pincet (30 min.) 300,-

Farvning af vipper eller bryn (30 min.) 150,-

Farvning af bryn inkl. ret med voks eller pincet (30 min.) 200,-

Farvning af bryn og vipper (20 min.) 200,-

Retning af bryn (15 min.) 165,-

Herre: Retning af bryn samt voks af øre og næse (30 min.) 300,-

Lash Lift inkl. farve af vipper (60 min.) 550,-
Lash Lift også kaldt Vippe Buk er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger. Prisen er inkl. farvning af vipper.

Brow Lamination (50 min.) 450,-
Brow Styling inc. farve, er for alle. Den perfekte løsning uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre brynsform eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn. 'Less is more' er bryns-trenden lige nu.

Manicure

Spa Manicure (60 min.) 450,-
Denne skønne behandling arbejdes der i dybden med at pleje hænder og negle. Du vil få den bedste rådgivning til, hvordan du selv kan forstærke og pleje dine negle hjemme med de rette produkter. Neglene bliver filet i facon, neglebånd skubbes og misfarvninger fjernes skånsomt. Hænderne eksfolieres og masseres.
Afsluttes med neglehærder, neglebåndscreme, olie, håndcreme.

Manicure: Shellac alm. (60 min.) 385,-

Manicure: Shellac med forstærkning (60 min.) 450;-

Manicure: Shellac aftagelse ifbm. ny shellac med forstærkning ( 60 min.) 450;-

Manicure: Shellac aftagelse ifbm. ny Shellac (80 min.) 425,-

Aftagning af Shellac, hænder/fødder uden ny shellac (40 min.) 350,-
Aftagelse af Shellac. Neglen files i facon, neglebåndet skubbes og klippes til, der påføres en plejende og nærende transparent lak, hvorefter at vi slutter af med olie og creme.

Herre: Hænder (30 min.) 350,-
Neglene files i facon, neglebånd skubbes samt misfarvninger fjernes skånsomt. Afsluttes med olie og håndcreme.

Ret af negl shellac, indenfor 14 dage (30 min.) 0,-

Ret af negl, shellac efter 14 dage (30 min.) 125,-

Aftagelse af shellac som er lavet af andre. Samt et nyt lag shellak. (90 min.) 650,-
Aftagelse af shellac som er lavet hos andre kosmetologer/negletiknikker end Pennehave Hudpleje. Samt at få et nyt lag shellac.

Pedicure

Pedicure: Shellac (60 min.) 385,-

Pedicure: Shellac aftagelse ifbm. med ny Shellac (80 min.) 450,-

Pedicure: Spa (60 min.) 500,-
Hård hud fjernes, neglene files i facon samt neglebånd bliver skubbet. Fødderne eksfolieres og masseres. Fødderne efterlades bløde og velplejede med smukke negle.
Afsluttes med neglehærder, neglebåndscreme, olie, håndcreme.Der kan til bookes Shellac til denne behandling. Pris 150,-

Herre: Fødder (60 min.) 500,-
Luksus pedicure. Hård hud fjernes, neglene files i facon samt neglebånd bliver skubbet. Fødderne eks folieres og masseres. Fødderne efterlades bløde og velplejede.
Afsluttes med neglebåndscreme, olie, håndcreme.Voksbehandlinger

Voksbehandling: Ansigt (30 min.) 300,-

Voksbehandling: Arme til albuen (30 min.) 300,-

Voksbehandling: Arme til skulder (45 min.) 370,-

Voksbehandling: Armhule/aksil (30 min.) 250,-

Voksbehandling: Bikini - inkl. halve ben eller lår (30 min.) 450,-

Voksbehandling: Bikini eller tanga (30 min.) 300,-

Voksbehandling: Halve ben eller lår (30 min.) 350,-

Voksbehandling: Hele ben (60 min.) 550,-

Voksbehandling: Hele ben inkl. bikini/tanga (90 min.) 650,-

Voksbehandling: Næse eller øre (15 min.) 125,-

Voksbehandling: Overlæbe eller hage (15 min.) 125,-

Voksbehandling: Overlæbe samt hage (30 min.) 175,-

Herre: Voks af ryg inkl. skuldre, nakke og lænd (30 min.) 375,-

Massage og kropsbehandlinger

Massage: Nakke, ryg og lænd (45 min.) 550,-
Massage af de spændte områder med olie. Dybe tag i et langsomt og afstressende tempo.

Rygbehandling: Dybderens ( 1.15 min.) 550,-
Afrensning, peeling, dybde rens, massage, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov.

Fodmassage: (30 min.) 450,-
Fodmassage Trænger fødder og underben til lidt luksus omsorg? Nyd den meditative musik, mens du slapper af til et behageligt, veltempereret og duftende olier og en velværende og afslappende fod og underben massage.