Behandlinger

Dame ansigtsbehandlinger

Anti stress  1350,-
Ansigt og hals afrenses, peeles og dybderenses efterfulgt af en opstrammende og afspændende massage af ansigt, hals, nakke og decoltè. Behandlingen afsluttes med en specialmaske, der arbejder på din huds specifikke behov. Hænderne eller fødder masseres under masken. Foryngende spa ansigtsbehandling er udviklet til at blødgøre, ilte, løfte og udglatte huden og standse tidens indvirkning på huden for en stund. Retning af bryn er inkluderet i denne behandling.

All inclusive Luksus ansigstbehandling 1.400,-
Denne luksuriøse ansigtsbehandling har det hele! Afrensning, peeling, en let dybde rens, specialmaske, dybdegående ansigts muskelmassage, samt afspændende massage af ansigt, nakke, hals & décolleté. Arme og hænder masseres. Fødderne forkæles med varmekompressede omslag og efterfulgt af fodmassage. Brynene bliver perfekt formet og dine øjenomgivelser får en udglattende og foryngende collagen behandling. Behandlingen efterlader din hud blødgjort og fornyet!

A Vitamin Osmosis INFUSION Facial  850,-
Behandlingen er en unik og patenteret A-vitamin peeling, der ikke bare booster din hud og skaber resultater nu og her. Den deponerer A-vitamin i din hud så det langsomt frigives over de efterfølgende 30 dage. A-vitamin, i den unikke udforming der er patenteret af Osmosis, er den bedste stimulator af produktionen af kollagen. En øget produktion af kollagen vil medføre en virkelig, varig foryngring af din hud. Derudover vil denne peeling blive tilført et udvalg af pulveringredienser, som jeg sammensætter specifikt til at arbejde med din huds behov nu og her. Behandling består af, dobbelt afretning, peeling med mælkesyre og enzymer, Facial infusion 2,5% Retinadehyd peelin, serum og koncentrater efter hudtype og tilstand. Efterfølgende maske med ansigtsmassage. Afslutningsvis påføres der en Mineral puder fra Osmosis som indholder zinkoxid der beroliger huden og giver huden en smuk glød. Der kan tilkøbes dybderens til denne behandling. Pris 150,00 kr.

Dyderens (ca. 30 min.) 150,-
Tillægs ydelse dybderens.

Den Klassiske Dame inkl. voks/farvening af vipper, bryn(ca. 120 min.)

Afrensning,  peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov. Behandlingen bør vælges når du gerne vil have rettet op på fugt og fedt balancen, og få huden næret hele vejen igennem. Til denne behandling kan du vælger at få farvet bryn, vipper eller voks af overlæbe og hage. Prisen afhænger af hvilke tillægsydelser du vælger.

Den Klassiske Dame 1050,-
Afrensning med aromatisk oliekompres, peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov. Behandlingen bør vælges når du gerne vil have rettet op på fugt og fedt balancen, og få huden næret hele vejen igennem.

GYM FOR THE SKIN - Skin pigmentation  1100; 

Denne behandling vil modvirke pigmentering, lysne og give en ensartet hudtone samt stimulere produktionen af ny kollagen og booste hydrering af huden.

GYM FOR THE SKIN - Hydrate +Restore peel boost 1100;

Genopfrisker mat og træt hud ved at stimulere hydrering og genoprettelse af hudens egen fugtbalance, hvilket giver en mere fast, hydreret og sund hud.

GYM FOR THE SKIN - Rejuvernation skin treatment 1100;

Denne behandling giver øjeblikkeligt et løft til mat, tør, udbruds og overbelastet hud.

Kombinationen af effektive peeling formuleringervil give mærkbare resultater og en strålende frisk hud.

GYM FOR THE SKIN - Regeneration 1100;

Asap DNA Regeneration behandling giver øjeblikkeligt løft til den aldrende, solskadet hud.

Der benyttes DNA renewal Tx med telomere og stamcelle teknologi som afhjælper og minimerer cellulær skader af biologisk og for tidlig aldring. En forbyggende og plejende behandling.


GYM FOR THE SKIN - Platinium treatment 1200;

Asap platinium skin behandling er en multi- aktion behandling, der hjælper med at binde fugt i huden, ved at styrke hudens barrierefunktion.

Herved modvirkes dannelsen af pigmentforandringer, solskader, fine linjer og rynker.

Huden vil fremstå mere fast, hydreret og men en flot ensartet hudtone. Forbyggende behandling.


PEEL BOOST - Anti ageing peel boost 1400:

Denne effektfulde behandling anvender de seneste banebrydende ingredienser til at booste cellefornyelsen, og hermed resultere i en mere glat og forynget hud, med en flot fornyet glød.

De første 8 timer efter behandling:

1. Vask eller fugt ikke ansigtet

2.anvend ikke yderligere produkter

3.I tilfælde af rødme eller irritation i løbet af de 8 timer, skyl huden grundigt med vand.

De første 3 dage efter behandling:

1.Brug solcreme

2.ved lettere hudirritation brug asap soothing gel

3. Brug ikke aktive cremer og exfolierende produkter samt A-serum eller C-vitamin serum 

4.ved eventuel mild afskalning fugt huden godt, der må ikke pilles eller trækkes i afskalende hud.

5.anvendelse af asap hudprodukter hjemme vil hjælpe til at understøtte behandlingen og forbedre resultatet.

Japansk Lift inkl. nakke og hovedbundsmassage  1250; 

Japansk Lifting er en ansigtsmassage, der opstrammer huden udover at det er en yderst behagelig måde at afstresse på hvis du bare ønsker lidt velvære og forkælelse i hverdagens travle trummerum.

Japansk Lifting giver ansigtet fornyet glød, mindre synnlige gøre fine linjer og rynker, afspænder og opfrisker ansigtet på en hel unik måde. Samtidig opnår man også en hel fantastisk følelse af ro i hele kroppen og behandlingen har dermed en skøn afstressende effekt. 

Behandlingen består af ansigtsmassage med 100% ren hybenkerneolie, algemaske, massage med kølige saltkugler, fugtmaske, øjencreme og massage af nakke og hovedbund samt fod- og underbensmassage. Vi afslutter med en wellness te (grøn te) og andet godt for kroppens velvære.


Lunc peel / Quic fix ( frugtsyre)  850

Trænger huden til et hurtigt effektivt frisk hud, energi, udstråling, er denne behandling den rette. 

Behandlingen består af:

Rens, peeeling, frugtsyre, maske.


3-DIMENSION EYE Øjenbehandling  850,-

Øjne der taler, er noget af det som vi lægger mærke til hos hinanden. Vi ser selv hvis vi ser trætte ud, har mærke rander eller fået de første begyndende linjer. Der er heldigvis muligt at forbedre det.

Øjenområdet har 22 muskler, der er I konstant bevægelse. For at muliggøre al den bevægelse er huden omkring øjnene meget tynd. Denne tynde hud gør øjenområdet til et særligt sart sted, der er meget påvirkeligt overfor ydre aggresorer.

Øjenområdet er der hvor hudens linjer ses først, og det er her at vi sætte ind med vores nyeste           VIDENSKABELIGT DOKUMENTERET TRIPPEL EFFEKT øjenbehandling.

Med øjenbehandling 3D vil du føle at dine øjne har fået nyt liv, og føles mere opstrammet.

Ultimativ fokus på rynker, der minimeres og udglattes. Inspireret af botox og restylane insprøjtninger.

Behandlingen indeholder: 

Aktiv massage omkring øjnene med de 2 øjenmassage rullere, afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. 

Plasticizing Eye Contour Beauty Mask 3-DIMENSION EYE

ØVERST: Udglatter og løfter øjenlåget

NEDERST: Eliminerer hævelse og mørke rande

KONTUR: Fornyr og genopbygger øjenområdet, ved at udglatte linjer og rynker
Herre ansigtsbehandlinger

Den Klassiske Herre 1150,-
Behandlingen betår af, hårfjerning af øre, næse og retning af bryn. Afrensning med aromatisk oliekompres, peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov samt. Behandlingen er perfekt til manden der ønsker forkælelse og velvære. 


3-DIMENSION EYE Øjenbehandling 850,-

Øjne der taler, er noget af det som vi lægger mærke til hos hinanden. Vi ser selv hvis vi ser trætte ud, har mærke rander eller fået de første begyndende linjer. Der er heldigvis muligt at forbedre det.

Øjenområdet har 22 muskler, der er I konstant bevægelse. For at muliggøre al den bevægelse er huden omkring øjnene meget tynd. Denne tynde hud gør øjenområdet til et særligt sart sted, der er meget påvirkeligt overfor ydre aggresorer.


Øjenområdet er der hvor hudens linjer ses først, og det er her at vi sætte ind med vores nyeste        VIDENSKABELIGT DOKUMENTERET TRIPPEL EFFEKT øjenbehandling.


Med øjenbehandling 3D vil du føle at dine øjne har fået nyt liv, og føles mere opstrammet.

Ultimativ fokus på rynker, der minimeres og udglattes. Inspireret af botox og restylane insprøjtninger.

Indeholder: 

Aktiv massage omkring øjnene med de 2 øjenmassage rullere

Plasticizing Eye Contour Beauty Mask 3-DIMENSION EYE

ØVERST: Udglatter og løfter øjenlåget

NEDERST: Eliminerer hævelse og mørke rande

KONTUR: Fornyr og genopbygger øjenområdet, ved at udglatte linjer og rynker

Voks : af ryg inkl. skuldre, nakke og lænd. 420,-

Voks : af næse, øre og retning af bryn.  400; 

Spa hænder  550,-
Luksus manicure. Neglene files i facon, neglebånd skubbes samt misfarvninger fjernes skånsomt. Hænderne peels samt vitamin, olie og neglebånds creme påføres. 

Herre: Fødder 550,-
Luksus pedicure. Hård hud fjernes, neglene files i facon samt neglebånd bliver skubbet. Fødderne eks folieres og masseres. Fødderne efterlades bløde og velplejede. Afsluttes med neglebåndscreme, olie, fodcreme.


Teenage behandlinger

Teenager facial 850,-
Afrensning, peeling, dybde rens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. Nakke og skuldre massagers. Mange unge tager deres hudpleje I egen hånd og ender derfor tit med en fejlbehandling af huden. Vi gennemgår korrekt pleje samt spisevaner der kan påvirke hvordan huden tager sig ud. Aldersgruppe 13-19 år. Velegnet til en yngre hud.


Bryn og vipper

Farvning af vipper og bryn inkl. ret med voks eller pincet  400,-

Farvning af vipper eller bryn  150,-

Farvning af bryn inkl. ret med voks eller pincet  300,-

Farvning af bryn og vipper  300,-

Farvning af vipper og retning af bryn  350,-

Retning af bryn 200,-

Herre: Retning af bryn samt voks af øre og næse 400,-

Lash Lift inkl. farve af vipper 550,-
Lash Lift også kaldt Vippe Buk er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger. Prisen er inkl. farvning af vipper.


Manicure

Spa Manicure 550,-
Denne skønne behandling arbejdes der i dybden med at pleje hænder og negle. Du vil få den bedste rådgivning til, hvordan du selv kan forstærke og pleje dine negle hjemme med de rette produkter. Neglene bliver filet i facon, neglebånd skubbes og misfarvninger fjernes skånsomt. Hænderne eksfolieres og masseres. Afsluttes med neglehærder, neglebåndscreme, olie, håndcreme.

Manicure: Shellac alm. 500,-

Manicure: Shellac med forstærkning 600;-

Manicure: Shellac aftagelse ifbm. ny shellac med forstærkning 650;-

Manicure: Shellac aftagelse ifbm. ny Shellac 550,-

Aftagning af Shellac, hænder/fødder uden ny shellac 450,-

Aftagning er incl manicure:

Peeling ( som også er en maske - fugtmaske) af hænder og negle.

Neglebånd skubbes og klippes.

Neglen files i form.

Neglehærder, neglebåndscreme, olie og vitamin boost med gensing og B-vitamin påføres.

Aftagelse af shellac som er lavet af andre. Samt et nyt lag shellak.  700,-
Aftagelse af shellac som er lavet hos andre kosmetologer/negletiknikker end Pennehave Hudpleje. Samt at få et nyt lag shellac. 

Pedicure

Pedicure: Shellac  500,-

Behandlingen består af:

Neglene bliver filet i fason samt neglebånd klippes.

Hælene bliver filet og scrubbet med en maske.

Olie og neglebånds creme.

Pedicure: Shellac aftagelse ifbm. med ny Shellac  550,-

Behandlingen består af:

Aftagning af shellac.

Nyt shellac på.

Hælene bliver filet og scrubbet med en maske.

Olie og neglebånds creme.

Pedicure: Spa  550,-
Hård hud fjernes, neglene files i facon samt neglebånd bliver skubbet. Fødderne eksfolieres og masseres. Fødderne efterlades bløde og velplejede med smukke negle. Afsluttes med neglehærder, neglebåndscreme, olie, håndcreme. Der kan til bookes Shellac til denne behandling. Pris 150,-Voksbehandlinger

Voksbehandling: Ansigt 400,-

Voksbehandling: Arme til albuen  400,-

Voksbehandling: Arme til skulder 400,-

Voksbehandling: Armhule/aksil 300,-

Voksbehandling: Bikini - inkl. halve ben eller lår  550,-

Voksbehandling: Bikini eller tanga  300,-

Voksbehandling: Halve ben eller lår 400,-

Voksbehandling: Hele ben 600,-

Voksbehandling: Hele ben inkl. bikini / tanga 750,-

Voksbehandling vælg mellem. Næse, hage, overlæbe  125,-

Voksbehandling: valgfrit 2 områder 250;

Voksbehandling: valgfrit 3 områder  375;

Herre: Voks af næse, øre og retning af bryn. 400,-Massage og kropsbehandlinger

Massage: Nakke, ryg og lænd (45 min.) 550,-
Massage af de spændte områder med olie. Dybe tag i et langsomt og afstressende tempo.

Rygbehandling: Dybderens (60 min.) 550,-
Behandlingen består af:

Afrens, Srub / peeling 

Ryg massage ( ryggen massaere med en maske på) 

Saltkulger ( Når stenene kommer i kontakt med huden, så afgiver de mineraler, som huden har brug for her nu.) 

Vi slutter af men en creme


Fodmassage: (30 min.) 550,-
Fodmassage Trænger fødder og underben til lidt luksus omsorg? Nyd den meditative musik, mens du slapper af til et behageligt, veltempereret og duftende olier og en velværende og afslappende fod og underben massage. 


3 i 1 behandling ( 2 timer. ca.) 1300,00 kr.

Aftagning af shellac/forstærkning ifbm ny 600,00 kr.

Farvening af vipper og bryn inkl. retning 400,00 kr.

Voks af overlæbe og hage 300,00 kr.