Behandlinger

Dame ansigtsbehandlinger

Den Klassiske Dame (ca. 90 min.) 950,-
Afrensning,  peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov. Behandlingen bør vælges når du gerne vil have rettet op på fugt og fedt balancen, og få huden næret hele vejen igennem.

Den Klassiske Dame incl. tillægsydelse ( vipper,bryn,voks) ca. 120 min.
Afrensning,  peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov. Behandlingen bør vælges når du gerne vil have rettet op på fugt og fedt balancen, og få huden næret hele vejen igennem. Til denne behandling kan du vælger at få farvet bryn, vipper eller voks af overlæbe og hage. Prisen afhænger af hvilke tillægsydelser du vælger.

Anti stress (ca. 120 min.) 1200,-
Ansigt og hals afrenses, peeles og en let dybderens efterfulgt af en anti stress maske og massage af ansigt, hals, nakke og decoltè. Behandlingen afsluttes med beauty /renewal maske. Fødderne masseres under masken. Ansigtsbehandling er udviklet til at blødgøre, ilte, løfte og udglatte huden og standse tidens indvirkning på huden for en stund. Retning af bryn er inkluderet i denne behandling.

All inclusive Luksus ansigstbehandling (ca. 120 min.) 1.350,-
Denne luksuriøse ansigtsbehandling har det hele! Afrensning, peeling, en let dybde rens, specialmasker, dybdegående ansigts muskelmassage, samt afspændende massage af nakke, hals & décolleté. Fødderne og arme forkæles med peeling og varmekompressede omslag og efterfulgt af massage. En behandling der blødegøre og fornyer din hud.

Kurbehandlinger:

M/K Frugtsyre inkl. nakkemassage (ca. 60 min.) 750,-
Afrensning, frugtsyre eller enzym peeling. Afsluttes med fugtgivende/beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. En let massage af nakke og skuldre udføres mens masken arbejder. Med denne behandling kan der ryddes op i skader som sol, stress og/eller sygdom, kan have givet os i løbet af året. Der anbefaler at køre et kurforløb à tre-seks behandlinger en-to gange årligt med syv-ti dages mellemrum. Huden bliver synligt fornyet og man kan gå ind og arbejde målrettet med din huds problematikker, hvad enten det er acne, rosacea, trist og grå hud, linjer og rynker eller pigmenteringer. 

C Viatamin boost ( ca. 75 min. ) 850;

Giv din hud et c-vitamin (20%) boost der øger dens glød,  lysner og giver en mere ensartet tone og struktur, samt mere fylde og fasthed.

Med et højt indhold af stabilt c-vitamin samt granatæble og gurkemeje,  mindsker den eksisterende  pigmentpletter og beskytter mod nye, samtidig med at den booster hudens dannelse af kollagen, så huden får mere fylde og bliver glattere, og får en frisk og sund glød.

A Vitamin Osmosis INFUSION Facial (ca. 75 min.) 850,-
Behandlingen er en unik og patenteret A-vitamin peeling, der ikke bare booster din hud og skaber resultater nu og her. Den deponerer A-vitamin i din hud så det langsomt frigives over de efterfølgende 30 dage. A-vitamin, i den unikke udforming der er patenteret af Osmosis, er den bedste stimulator af produktionen af kollagen. En øget produktion af kollagen vil medføre en virkelig, varig foryngring af din hud. Derudover vil denne peeling blive tilført et udvalg af pulveringredienser, som jeg sammensætter specifikt til at arbejde med din huds behov nu og her. Behandling består af, dobbelt afretning, peeling med mælkesyre og enzymer, Facial infusion 2,5% Retinadehyd peelin, serum og koncentrater efter hudtype og tilstand. Efterfølgende maske med ansigtsmassage. Afslutningsvis påføres der en Mineral puder fra Osmosis som indholder zinkoxid der beroliger huden og giver huden en smuk glød. Der kan tilkøbes dybderens til denne behandling. Pris 150,00 kr.

Dyderens (ca. 30 min.) 150,-
Tillægs ydelse dybderens.


Herre ansigtsbehandlinger

Den Klassiske Herre (ca. 105 min.) 1050,-
Behandlingen betår af, hårfjerning af øre, næse og retning af bryn. Afrensning med aromatisk oliekompres, peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov samt. Behandlingen er perfekt til manden der ønsker forkælelse og velvære. 

Herre: Voks af ryg inkl. skuldre, nakke og lænd. (30 min.) 420,-

Herre: Voks af næse, øre og retning af bryn. ( 45 min. ) 350; 


Teenage behandlinger

Teenage/acne (ca. 90 min.) 850,-
Afrensning, peeling, dybde rens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. Nakke og skuldre massagers. Mange unge tager deres hudpleje I egen hånd og ender derfor tit med en fejlbehandling af huden. Vi gennemgår korrekt pleje samt spisevaner der kan påvirke hvordan huden tager sig ud. Aldersgruppe 13-19 år. Velegnet til en yngre hud.


Bryn og vipper

Farvning af vipper og bryn inkl. ret med voks eller pincet (45 min.) 400,-

Farvning af vipper eller bryn (30 min.) 150,-

Farvning af bryn inkl. ret med voks eller pincet (30 min.) 300,-

Farvning af bryn og vipper (30 min.) 300,-

Farvning af vipper og retning af bryn ( 30 min.) 350,-

Retning af bryn (30 min.) 200,-

Herre: Retning af bryn samt voks af øre og næse (30 min.400,-

Lash Lift inkl. farve af vipper (60 min.) 550,-
Lash Lift også kaldt Vippe Buk er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger. Prisen er inkl. farvning af vipper.


Manicure

Spa Manicure (60 min.) 550,-
Denne skønne behandling arbejdes der i dybden med at pleje hænder og negle. Du vil få den bedste rådgivning til, hvordan du selv kan forstærke og pleje dine negle hjemme med de rette produkter. Neglene bliver filet i facon, neglebånd skubbes og misfarvninger fjernes skånsomt. Hænderne eksfolieres og masseres. Afsluttes med neglehærder, neglebåndscreme, olie, håndcreme.

Manicure: Shellac alm. (60 min.) 450,-

Manicure: Shellac med forstærkning (60 min.) 550;-

Manicure: Shellac aftagelse ifbm. ny shellac med forstærkning ( 60 min.) 600;-

Manicure: Shellac aftagelse ifbm. ny Shellac (80 min.) 500,-

Aftagning af Shellac, hænder/fødder uden ny shellac (60 min.) 400,-

Aftagning er incl manicure:

Peeling ( som også er en maske - fugtmaske) af hænder og negle.

Neglebånd skubbes og klippes.

Neglen files i form.

Neglehærder, neglebåndscreme, olie og vitamin boost med gensing og B-vitamin påføres.

Neglehærder, neglebåndscreme, olie og vitamin boost med gensing og B-vitamin påføres.
Herre: Hænder (30 min.) 550,-
Neglene files i facon, neglebånd skubbes samt misfarvninger fjernes skånsomt. Afsluttes med olie og håndcreme.

Ret af negl shellac, indenfor 14 dage (30 min.) 0,-

Ret af negl, shellac efter 14 dage (30 min.) 75,-

Aftagelse af shellac som er lavet af andre. Samt et nyt lag shellak. (90 min.) 650,-
Aftagelse af shellac som er lavet hos andre kosmetologer/negletiknikker end Pennehave Hudpleje. Samt at få et nyt lag shellac. 

Pedicure

Pedicure: Shellac (60 min.) 500,-

Behandlingen består af:

Neglene bliver filet i fason samt neglebånd klippes.

Hælene bliver filet og scrubbet med en maske.

Olie og neglebånds creme.


Pedicure Express ( 40 min.) 300;

Hård hud fjernes, samt fødderne får en scrub maske på som masseres ind i huden.


Pedicure: Shellac aftagelse ifbm. med ny Shellac (80 min.) 550,-

Behandlingen består af:

Aftagning af shellac.

Nyt shellac på.

Hælene bliver filet og scrubbet med en maske.

Olie og neglebånds creme.

Pedicure: Spa (60 min.) 550,-
Hård hud fjernes, neglene files i facon samt neglebånd bliver skubbet. Fødderne eksfolieres og masseres. Fødderne efterlades bløde og velplejede med smukke negle. Afsluttes med neglehærder, neglebåndscreme, olie, håndcreme. Der kan til bookes Shellac til denne behandling. Pris 150,-

Herre: Fødder (60 min.) 550,-
Luksus pedicure. Hård hud fjernes, neglene files i facon samt neglebånd bliver skubbet. Fødderne eks folieres og masseres. Fødderne efterlades bløde og velplejede. Afsluttes med neglebåndscreme, olie, fodcreme.Voksbehandlinger

Voksbehandling: Ansigt (45 min.) 400,-

Voksbehandling: Arme til albuen (45min.) 400,-

Voksbehandling: Arme til skulder (45 min.)400,-

Voksbehandling: Armhule/aksil (30 min.)300,-

Voksbehandling: Bikini - inkl. halve ben eller lår (30 min.) 550,-

Voksbehandling: Bikini eller tanga (30 min.) 300,-

Voksbehandling: Halve ben eller lår (30 min.) 400,-

Voksbehandling: Hele ben (60 min.) 600,-

Voksbehandling: Hele ben inkl. bikini/tanga (90 min.)750,-

Voksbehandling: Næse (15 min.) 125,-

Voksbehandling: Overlæbe eller hage (15 min.) 175,-

Voksbehandling: Overlæbe samt hage (30 min.) 300-


Massage og kropsbehandlinger

Massage: Nakke, ryg og lænd (45 min.) 550,-
Massage af de spændte områder med olie. Dybe tag i et langsomt og afstressende tempo.

Rygbehandling: Dybderens (60 min.) 550,-
Afrensning, peeling, dybde rens, massage, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov.

Fodmassage: (30 min.) 550,-
Fodmassage Trænger fødder og underben til lidt luksus omsorg? Nyd den meditative musik, mens du slapper af til et behageligt, veltempereret og duftende olier og en velværende og afslappende fod og underben massage.